HAKKIMIZDA

Boraltan çeyrek asırlık bir tecrübenin bugüne yansımasıdır. Şirketin temelleri ilk olarak 1986 yılında İstanbul’da atılmış olup, bugün ki kurumsal kimliğiyle birlikte devam etmektedir. 2 farklı bölgede hizmetine devam ederken, satışını yapmış olduğu ‘Yatakhane Donanımları’nın tamamının üretimini yaparak istihdama katkıda bulunmaktadır.

Türkiye’nin her bölgesine avantajlı nakliye imkanları ile bir adım önde olmayı da hedef haline getiren firmamız, aynı anda zamanı da iyi değerlendirerek olabilecek en hızlı sonuçlar ile çalıştığı firmalar tarafından tercih edilen ve referans verilen bir firma olabilmeyi başarmıştır.

Firma yatakhane donanımları alanında Yaylı ve Sünger Yatak, Ranza, Soyunma Dolapları, Yorgan, Battaniye, Nevresim ve Yastık ürün gruplarında tamamen kendi üretimi olan malzemelerin satışını yapmakta olup, ‘AL-SAT’ değil ‘ÜRET-SAT’ vizyonu ile hareket ederek en uygun fiyat politikasını da karşı tarafa rahatlıkla sunabilmektedir.

VİZYONUMUZ

Sektöründe her zaman daha iyiyi daha ekonomik şartlarda sunabilmeyi amaçlayan firmamız, satışını yapmakta olduğu birçok ürünün üretimini de sağlayarak fiyat politikasını en uygun düzeyde tutmaya amaçlamaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Nuripaşa mahallesi 22/4 sokak 7A
Zeytinburnu / İSTANBUL

Tel:     +90 212 665 39 98
GSM: +90 532 438 43 40

[contact-form-7 id=”5″]