Endüstriyel Ranzaların Kullanım Alanları

Endüstriyel Ranzaların Kullanım Alanları

Endüstriyel ranza ve yataklar şantiye yatakhaneleri, toplu kullanım alanları, konteynerler gibi alanlarda kullanılmaya uygun fiyat açısından nispeten avantajlı ve dayanıklı tüketim malzemeleridir. Geri dönüşüme uygun olduğu için kullanıldıktan sonra dahi potansiyel alıcılarının yüzünü güldürmeyi başarabilen şantiye yatakları endüstriyel yatak başlığı altında değerlendirilebilir. Üst düzey konforun aranmadığı bu klasmanda daha çok fiyat/performans dengesi göz önünde tutulmaktadır. Yaylı ve sünger yatak olmak üzere iki alt başlıkta değerlendirilebilecek şantiye tipi yataklar genellikle tek kişilik boyutlarda üretilmektedir.
İş güvenliği açısından şantiye tipi yaylı yataklar tavsiye edilmektedir. Şantiye tipi yaylı yataklarda dikkat edilecek başlıca hususlar şunlardır;
1. Ufak bir fiyat avantajı olsa da kalınlığı yirmi santim altına düşen yaylı yataklar tercih edilmemelidir. %5 fiyat gibi ufak bir fiyat avantajı olsada bu yatakları kullanmanız hâlinde personellerinizden alacağınız verim %5’in çok daha üstünde bir düşüş sağlayacaktır. Buda verimlilik ve karlılık açısından dramatik bir düşüşe sebep olabileceği gibi iyi bir personelinizin işi bırakma sebebi dâhi olabilir.
2. Revize Yaylar daha önce kullanılmış, ömrünü tamamlamış veya tamamlamak üzere olan yaylardır. Bazı işlemlerden geçtikten sonra tekrar kullanıma sunulan bu tip yaylı yataklara şantiye alanlarında sıkça rastlanmaktadır. Satınalma işlemi yaparken satıcı firmaya özellikle sorulması gereken soruların başında gelir. Tamamen sıfır malzemeden üretilen yaylı yataklar ile revize edilmiş yaylı yataklar arasında büyük bir fiyat farkı yoktur. Dolayısıyla sıfır tercih edilmesi satış sonrasında sizi ve personellerinizi memnun edebilecek bir husustur.
3. Sağlıklı bir uyku için konforlu bir yatak şarttır. Bu konforu sağlaması için yatak üretiminde bazı malzemeler olmazsa olmazdır. Şantiye tarzı yataklarda bu konu oldukça ihmal ediliyor. Yay, keçe ve kumaş kombinasyonu konfor için malesef yeterli olmuyor. Keçe ile kumaş arasında iki santimlik sünger desteği yeterli konforu sağlayacaktır. Bütçenize göre kullanılacak süngerin yoğunluğunu satıcınız ile görüşüp gerekli teknik desteği alabilirsiniz.
Related Posts
Konteynerlerde Ranza ve Yatak Kullanımı
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Öneml
Askeri Ranzaların Temel Özellikleri
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="``Aske
Yurt Ranzası ve Şantiye Ranzası Arasındaki Farklar
[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Yurt T

LEAVE A COMMENT